dantoy

En familie virksomhed

dantoy har udviklet og produceret kvalitetslegetøj i Danmark i over 60 år, og er en af Nordens største producenter af plastiklegetøj. dantoy er en stolt familie virksomhed, som er gået videre i flere generationer.

Vi har specialiseret os i at producere udviklende kvalitets legetøj til rolleleg, udendørs leg, sand- og vandlegetøj, sneredskaber, legetøj til institutioner og meget mere.

I 2010 fik vores produkter Nordens officielle miljømærke: Svanemærket. Vi kan med stolthed sige at 98% af vores produkter er mærket med svanemærket.

dantoy ligger i Hobro, ca. 60 km nord for Århus i Danmark. Fabriksarealet er på 16.000 m2.

Hvem er dantoy?

Vi er en spændende og rummelig arbejdsplads med en stor gruppe medarbejdere. Vi tæller ca. 50 ansatte på selve virksomheden, men derudover har vi tilknyttet kollegaer, som arbejder med at montere vores produkter hjemmefra eller på beskyttede værksteder. Vi oplever stor gensidig glæde ved et mangfoldigt samarbejde.

Vi har 60 års erfaring i design og produktion af kvalitetsprodukter, og dantoy er den foretrukne legetøjsleverandør hos mange institutioner i de 50 lande, hvor vi er repræsenteret.

Mere om Svanemærket

Verdens første svanemærkede legetøj er fra dantoy. Vi fik licens til Svanemærket i 2010.

Svanemærket plastlegetøj skal leve op til verdens skrappeste krav til plastindhold. F.eks. må svanemærkede produkter ikke indeholder skadelige stoffer, som f.eks. phthalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer.

Der stilles med svanemærkningen krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Alt dantoy legetøj er designet til at skulle kunne holde til leg i institutioner, hvilket kræver ekstra stor styrke og kvalitet i produktet. Det ses bl.a. på den ekstra tykkelse, vi har i vores legetøj – i modsætning til mange billige produkter, som er lavet i tyndt materiale.

Svanemærket tager udgangspunkt i et produkts livscyklus. Det betyder, at miljøbelastningen vurderes, lige fra produktet bliver ”født” som råmateriale, til det ”dør” som affald og ofte vil blive genanvendt.

Ved at leve op til disse krav sikres der en, cirkulær økonomi, samt at dantoy lever op til flere af FN’s verdensmål.

Læs mere om Svanemærket her.

Vision

At være verdens førende bæredygtige producent af legetøj med hensyn til materialer og de kategorier, vi arbejder indenfor. Vi ønsker, at bygge dantoy brandet til at omfatte hele barnets univers.

Mission

Støtter udviklingen af ​​børn i deres univers. Bring glæde og langvarig uddannelse og fantasifulde legeoplevelser til børn og deres familier gennem "dantoy-legen". Oplev leg på den naturlige måde.

Kvalitet og ISO certifikater

Høj legeværdi, sikkerhed for børn og holdbare produkter er blot nogle få af de væsentlige facetter, der afspejler kvaliteten ved dantoys produkter. Gode, sikre materialer er ligeledes i højsædet, når vi måler sikkerhed og kvalitet.

Det internationale ISO 9001 certifikat for kvalitet, som dantoy har haft siden 1992, understøtter disse erklæringer. Vi foretager periodiske evalueringer for at fastholde den samme høje kvalitetsstandard år efter år. Produkter fra dantoy testes regelmæssigt, og de overholder den europæiske sikkerhedsforordning for legetøj EN71. Kontakt os, hvis I har brug for afprøvningscertifikaterne.

Dantoys kvalitets- og miljøsystem ISO 9001 og ISO 14001 er gældende for dantoys adresser Sjællandsvej og Tåsingevej i Hobro og vedrører alt fra udvikling, ordrebehandling, indkøb, planlægning og produktion, montering og slutkontrol, til ekspedition af ordre.

Miljø

dantoy vil begrænse enhver skadevirkning på miljøet til et minimum. Vi har indført miljøvenlige processer for at styre energi-, vand- og råvareforbruget og for at forebygge evt. udslip via fremstillingsprocessen. Vores legetøj er fremstillet af råvarer uden skadelige stoffer. Anvendelse af Bio-Plast til fremstilling af legetøj er med til at minimere udslip af CO2

Sammenlignet med plast af fossile materialer. dantoys legetøj af Bio-plast, bærer også svanemærket.

Med Svanemærket på produkterne betyder det, at dantoy skal leve op til krav i alle processer i hele livscyklussen. Dette passer godt sammen med, at dantoy har det internationale ISO 14001 certifikat for miljø.

Etisk ideologi

dantoy benytter sig ikke af børnearbejde, hverken direkte eller indirekte. Derudover ønsker vi ikke at samarbejde med nogen, der benytter sig af børnearbejde. dantoy anerkender FN’s konvention om børns rettigheder.

Mere viden om dantoys kerneprodukter

Alle vores produkter, tåler opvaskemaskine og mikroovn, samt alle vores Role Play produkter er godkendt til kontakt med fødevarer.

Alle dantoy-produkter er i overensstemmelse med den europæiske standard EN71, hvilket betyder, at vores produkter lever op til skrappe sikkerhedskrav for legetøj solgt i EU, og de er CE-mærkede, som er en nøgleindikator for et produkts overholdelse af EU-lovgivningen og muliggør varers fri bevægelighed på det europæiske marked.

dantoy er certificeret med miljøstandarden ISO 14001, hvilket betyder, at der er fokus på miljøet med minimering af skadevirkninger på miljøet, miljøven- lige processer, styring af energi-, vand- og råvareforbrug, genanvendelse af spild og affald samt godt arbejdsmiljø.

dantoy er certificeret med kvalitetsstandarden ISO 9001, hvilket betyder sikring af høj ensartet kvalitet, høj produktsikkerhed, evaluering og fastholdelse af høj kvalitet, stikprøver og test samt nedskrevne procedurer, som sikrer ensartet produktion.

Vil du vide mere om dantoy

Hvis du vil vide mere om vores virksomhed eller vores produkter så tøv ikke med at tage kontakt til os - Kontakt - Dantoy A/S

...
Gemte produkter
Der er intet gemt i din samling endnu. Tilføj til din liste ved at trykke på hjertet.