Sand & vand

I denne kategori finder du legetøj, som inviterer til udendørs fysisk leg. Det er sundt for børn at være i naturen og udforske den.

Sandslotte og sandkager

Sand- og vandleg sker oftest udendørs, enten i sandkassen, i børnehaven, i hjemmet eller på stranden. Det skaber større rammer end der er på værelset, og dermed kan legen også være mere fysisk præget.

Børn elsker at lege i sandet og mærke det i hænderne og på fødderne. De elsker at lave sandkager, mudderkager, lege med sandforme, skovle og river, som laver flotte mønstre i sandet. Leg med sand og vand er desuden vigtigt for udviklingen af barnets sanser, herunder bl.a. følesansen og fornemmelsen for teksturer og former. Når børnene er små, er det vigtigt at deres fysik stimuleres tidligt, således at barnets bevægelsesevner udvikles og styrkes. Når barnet leger uden for og bruger sin fysik, bliver det fortrolig med sin krop og oplever glæde ved at bevæge sig.

Leg med sand og vand udendørs er dermed en god bidrager til en sund udvikling hos barnet, således at det senere hen i skolealderen får et sundt forhold til motion og naturen.

...
Gemte produkter
Der er intet gemt i din samling endnu. Tilføj til din liste ved at trykke på hjertet.