Institution

I denne kategori finder du store sæt skabt til institutioner. Det er legetøj, som hver dag bliver brugt i institutioner i hele verden.

Institutioner

dantoy har et stort udvalg af børnelegetøj til institutioner og har produceret legetøj til børn i mange år og har dermed specialiseret sig inden for kvalitetslegetøj, dansk legetøj og svanemærket legetøj. Tidens trend peger i retning af miljøvenlighed og det tager dantoy meget seriøst. For institutionen med dantoy-legetøj betyder det, at forældrene kan aflevere barnet i institutionen og være trygge omkring det legetøj, som barnet leger med i løbet af dagen, da alle dantoy-produkter er sikre.

Alle dantoy produkter er sikre. Derfor har vi valgt at svanemærke 98 % af produkterne og flere kommer til. Svanemærket legetøj er nordens officielle miljømærke. Det betyder, at vores legetøj bl.a. er fri for ftalater (mistænkt for at være hormonforstyrrende), parfumestoffer (allergifremkaldende), aromatiske opløsningsmidler (sundhedsskadelige), PVC, bly, kadmium, kviksølv og tinorganiske forbindelser (både sundheds- og miljøskadelige). Læs mere om svanemærkningen her. Alle vores produkter kan gå i opvaskemaskinen, men vi anbefaler at vaske legetøj med klistermærker i hånden. Hos dantoy benyttes kun de bedste materialer, som er meget slidstærke og dermed kan produkterne bruges om og om igen i sandkassen, i børnehaven, i haven eller på legepladsen.

Gemte produkter
Der er intet gemt i din samling endnu. Tilføj til din liste ved at trykke på hjertet.