Kommende messer

dantoy har en stor tradition for at være på messer i hele verden, og vi står klar til at tage imod kunder og partnere. Vores største messe er altid i starten af året i Nürnberg, Tyskland.

Vi vil præsentere nye, klassiske og spændende produkter, og stå til rådighed for spørgsmål og samtaler om vores produktion, produkter og samarbejdsmuligheder.

Kontakt os meget gerne på [email protected] for at booke møder på alle ovenstående messer - vi står altid klar til at tage imod dig/jer :)

KIDS AUSTRIA, SALZBURG

6-7 OKTOBER 2024

På messen i Østrig får deltagerne et omfattende overblik over trends og nye produkter indenfor børne sektoren. Der er altid både etablerede udstillere og nybegyndere præsenterede på denne messe.

Kids Austria: Trade fair for children’s hardware - Brandboxx Salzburg

...
CBME SHANGHAI

17 – 19 JULY 2024

CBME er en stor messe med 23 års erfaring indenfor baby og børne segmentet. Man kan finde alt indenfor legetøj til børn, som understøtter deres udvikling.

Find us at Booth: 5 - 2E34

CBME China, China Baby Fair, Children Toy Show (cbmexpo.com)

...
NÜRNBER SPIELWARRENMESSE

28 JANUAR - 1. FEBRUAR 2025

Nürnberg legetøjsmesse er den største i hele verden. Her vil du finde legetøjsproducenter fra hele verden, og blive præsenteret for alle nye trends, farver og meget mere. Denne messe vil man ikke gå glip af hvis man er indenfor legetøjsbranchen. Vi møder talstærkt op fra dantoy og vi glæder os meget til at tage imod alle gæster, både gamle og nye.

Spielwarenmesse | Home

...
Gemte produkter
Der er intet gemt i din samling endnu. Tilføj til din liste ved at trykke på hjertet.