Certifikater og sikkerhed er en del af vores dna

Børn undersøger legetøj med deres krop og endda med deres mund, det er derfor altafgørende at sikkerheden er i top.

Når du køber dantoy legetøj garanterer vi at vi lever op til alle lovgivningsmæssige krav i forhold til børns sikkerhed.

Yderligere, arbejder vi med flere certifikater såsom Operation Clean Sweap, FN´s verdensmål og meget mere. Du kan læse meget mere om det her på siden.

...
Svanemærket

Svanemærket er et Nordisk miljømærke Svanemærket plastlegetøj er ikke tilsat ftalater, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Det er ikke fremstillet af PVC og indeholder ikke parfume. Svanemærket tager også hensyn til miljøet under produktion og ved udvinding af råstoffer. Svanen anvendes i alle nordiske lande, dvs. Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

...
I´m Green

"I'm Green"-"I'm Green"-symbolet frigives kun til brug efter bekræftelse af mængden af bæredygtigt råmateriale, som produktet indeholder. Symbolet må kun bruges når testresultaterne bliver verificeret af tredjepart (C-14 carbon ASTM test).symbolet frigives kun til brug efter bekræftelse af mængden af bæredygtigt råmateriale, som produktet indeholder. Symbolet må kun bruges når testresultaterne bliver verificeret af tredjepart (C-14 carbon ASTM test).

...
Bon Sucro

Bonsucro certificering

Bonsucro certificering er den globale platform for sukkerrør.

  • Kæden af standarder gør det muligt at følge sukkerør fra afstamning til slutproduktet.

  • Det gør det muligt for brands at stille bæredygtighedskrav om deres sukkerør

...
FN´s Verdensmål

Alle FN’s 17 verdensmål involverer direkte eller indirekte vores udvikling, fremstilling og salg til kunder over hele jordkloden. Derfor er det naturligt for dantoy at arbejde med at implementere målene i virksomheden.

Alle verdensmål er lige vigtige. Derfor har vi gennemgået og forholdt os til dem.

Til en start har vi valgt at have fokus på udvalgte verdensmål. Det vil være en løbende proces for dantoy at arbejde indenfor alle de 17 verdensmål.

I dantoy har vi valgt, at vi vil leve op til kravene fra Miljømærkning Danmark. Det sikrer, at vi er en bæredygtig virksomhed med fokus på cirkulær økonomi. Herigennem lever dantoy op til flere af FN’s verdensmål.

...
Gemte produkter
Der er intet gemt i din samling endnu. Tilføj til din liste ved at trykke på hjertet.