Køretøjer

I denne kategori finder du alt fra små biler til store lastbiler og trillebøre. Legen med biler inviterer til rollespils lege, som er vigtig i børns sociale udvikling.

Legetøjsbiler fra dantoy

Legetøjsbiler til børn er bl.a. med til at sætte fantasien igang hos barnet. Når barnet kører rundt på gulvet med legetøjsbilen og siger lyde, som en motor og kører frem og tilbage, er barnet igang med at fortælle en historie. Denne historie kan udvikle sig og dermed udfordre fantasien hos barnet.

Legetøj spiller en stor rolle for barnets udvikling herunder finmotorikken, hånd-øje-koordinationen, fantasien og evnen til at bygge en leg op. Finmotorikken styrkes bl.a. når dantoy traktorens grab skal tages op og ned eller når ladet på dantoy lastbillen skal hæves og sænkes, når der transporteres sand fra den ene sandkasse til den anden.

Hånd-øjekoordinationen styrkes også, når dantoy køretøjerne bruges af barnet, idet mange af dem har en funktionen. Enten kan traktorens grab tages op og ned eller lastbilens lad kan hæves og sænkes. Hjulene kan dreje både forlæns og baglæns og nogle af køretøjerne har gummihjul i stedet for plastikhjul, som larmer mindre, når der køres på fliser eller trægulv.

Gemte produkter
Der er intet gemt i din samling endnu. Tilføj til din liste ved at trykke på hjertet.