Enkelthed og tryghed

tiny er en serie legetøj for de helt små med fokus på leg, læring og sanser.

Linjen produceres i bioplast og hele legetøjsserien er svanemærket, hvilket vil sige, at legetøjet er miljøvenligt og frit for farlig kemi.

Bideringene er til de allermindste og fåes som seks sjove dyr i forskellige, rolige farver. De forskellige dyr er designet til at stimulere barnets sanser og har fokus på at dulme frembruddet af tænder.

Byggebærene og BIO funcars er tilføjet til serien med fokus på babys indlæring og sansestimulans. I legen med disse produkter lærer baby at konstruere (eks. et tårn ud af byggebægre) og udforske forskellige former og størrelser, der passer sammen, samt bruge fantasien med de små funcars.

...
En farvepalette til de små..

Farverne er valgt ud fra et koncept om enkelthed og tryghed. Farverne er rene, uden glans og pangfarver, så der skabes et roligt miljø for barnet.

Produkterne har et meget naturligt præg, da de er fremstillet i bio-plast af sukkerør. Fremstilling af bioplast reducerer CO2 i atmosfæren. Sukkerrørene dyrkes på kontrollerede, giftfri plantager i det centrale og sydlige Brasilien. Sukkerrørene høstes med intervaller på 6 – 12 måneder

Bioplast fremstillet på sukkerrør er et 100% bæredygtigt råmateriale!

Læs mere om tiny og seriens fødsel

...
Gemte produkter
Der er intet gemt i din samling endnu. Tilføj til din liste ved at trykke på hjertet.