Sand & vand

In this category you will find toys that invite to outdoor physical play. It is healthy for children to be in nature and explore it.

Sandslotte og sandkager

Sand- og vandleg sker oftest udendørs, enten i sandkassen, i børnehaven, i hjemmet eller på stranden. Det skaber større rammer end der er på værelset, og dermed kan legen også være mere fysisk præget.

Børn elsker at lege i sandet og mærke det i hænderne og på fødderne. De elsker at lave sandkager, mudderkager, lege med sandforme, skovle og river, som laver flotte mønstre i sandet. Leg med sand og vand er desuden vigtigt for udviklingen af barnets sanser, herunder bl.a. følesansen og fornemmelsen for teksturer og former. Når børnene er små, er det vigtigt at deres fysik stimuleres tidligt, således at barnets bevægelsesevner udvikles og styrkes. Når barnet leger uden for og bruger sin fysik, bliver det fortrolig med sin krop og oplever glæde ved at bevæge sig.

Leg med sand og vand udendørs er dermed en god bidrager til en sund udvikling hos barnet, således at det senere hen i skolealderen får et sundt forhold til motion og naturen.

...
Saved products
There is nothing saved in your collection yet. Add to your list by clicking on the heart.